Opslagstavlen

Skrevet mandag d. 10. december 2018

Borgervandring i Strandparken ved Ishøj Strand 1. januar 2019

Vi vil gerne ønske alle vore medlemmer og hjertevenner Godt Nytår 2019.

Derfor deltager vi 1. januar 2019 sammen med Ishøj Kommune i Borgervandringen kl. 14.00

Mødested er Roklubben, Tangloppen, Ishøj Strand.

Der er velkomst ved Borgmester Ole Bjørstorp. Derefter ca. 3/4 times gåtur i Strandparken. Når vi har fået lidt motion og frisk luft, vender vi tilbage til Roklubbens klublokale, hvor der bydes på en kop kaffe/Gl. Dansk.

Vi glæder os til at se jer til en god start på Nytåret 2019.

___________________________________________________________________________________________

Persondatapolitik

___________________________________________________________________

OBS OBS da vi meget gerne vil sende vore invitationer og informationer direkte pr mail til så mange som muligt, beder vi om at få jeres mail-adresse, hvis I ikke allerede har angivet den til Hjerteforeningen. Send informationer til ishoejvallensbaek@hjerteforeningen.dk og vi sørger for registrering.

Men ikke mindst: Hvis I skifter mail-adresse, vil vi meget gerne have besked. Send en mail til ishoejvallensbaek@hjerteforeningen.dk  og vi vil sørge for, at det bliver rettet i systemet.
På forhånd tak

Hjertelogo