Holdspilsdag på tværs af generationer

Invitation til holdspilsdag på tværs af generationer

Kære medlemmer fra Ældresagen og Hjerteforeningen i Vallensbæk

I inviteres hermed til at deltage i en eftermiddag spækket med sjov, bevægelse og holdspilsaktiviteter.
Torsdag d.6. juni kl.14.00 – 15.45 i Vallensbæk Idrætscenter

På dagen, sætter vi fokus på mødet på tværs af generationer, som kan være helt unikt, når der sker gennem idræt og bevægelse. Børn fra SFO’erne i Vallensbæk inviteres ligeledes, og vi håber I vil bakke op om, at give jer selv og børnene en god eftermiddag.
Det er Center for Holdspil og Sundhed på Københavns Universitet, som kommunen har et samarbejde med, der vil være ansvarlig for programmet og igangsætning af aktiviteter.

Programmet er som følger:
14.00: Velkomst v. Morten Schou Jørgensen, formand for Børne- og Kulturudvalget.
14.05: Introduktion v. Center for Holdspil og Sundhed
14.15: Holdspilsaktiviteter, fordelt over hele området, styret af Center for Holdspil og Sundhed.  Holdspilsaktiviteterne er tilpasset målgruppen, og kan være bedste/kids-volley, ball-bouncer, partibold, høvdingebold etc.  Der er indlagte pauser, hvor der bliver serveret lidt forplejning
15.40: Afslutning og tak for i dag

Alt vil foregå udendørs, så sørg for at være påklædt efter vejret.

Tilmelding for Hjerteforeningen skal ske til Hassan Hegazy på hegazysmail@gmail.com, senest d.28/5
Tilmelding for Ældresagen skal ske til Friederike Wenning på fwenning@hotmail.com senest d.28/5

Venlig hilsen
Center for Sundhed, Kultur og Fritid, Vallensbæk Kommune og Center for Holdspil og Sundhed, Københavns