Generalforsamling 2019

Generalforsamling, spisning og efterfølgende foredrag af Christian Christensen, (ung og hjertesyg)

Den årlige Generalforsamling 2019 i Hjerteforeningen Ishøj/Vallensbæk finder sted den 20. februar 2019.

Sæt X i kalenderen til denne aften, hvor der også bydes på efterfølgende spisning. Tilmelding nødvendig.

Herefter kommer Christian Christensen og fortæller om, hvordan det er at være ung og leve med en hjertesygdom (hjerteflimmer), og hvordan man kommer videre i livet.

Indkaldelse til Generalforsamlingen annonceres i lokalavisen og udsendes på mail direkte til de medlemmer, der har opgivet mail adresse til Hjerteforeningen.

Alle er velkomne, men kun medlemmer af Hjerteforeningen har stemmeret til Generalforsamlingen

Tilmelding:  HER

Foreningshuset, Vejlebrovej 45 B, Ishøj

Gratis, men tilmelding nødvendig til spisning