Festlig fredag 2019 i Vallensbæk

Kom til Festlig Fredag d. 13. september 2019
Vestegnens Kulturuge slutter i Vallensbæk, traditionen tro, med et brag af en fest til Festlig Fredag, hvor der vil være musik, aktiviteter, konkurrencer og mad og drikke.I år bliver festen KÆMPE, når vi udvider, og stiller hele tre udendørsscener op til god musik og underholdning. Der vil blandt andre være Paw Patrol for de mindste, Gamer-Youtuberen ComKean for de lidt ældre børn, intens og sjælfuld stemning med Kira Skov, fest og farver med Jasmin Gabay inden Copenhagen Drummers slutter af med et festfyrværkeri af et show. Det hele foregår i og omkring Vallensbæk Rådhus og Vallensbæk Kultur- & Borgerhus fredag d. 13. september kl. 15.30–22.30.

Hjerteforeningen Ishøj/Vallensbæk vil som tidligere år deltage i disse festligheder

Kom ind på vores stand, hvor vi tilbyder blodtryksmåling og udregning af dit BMI.

Der vil også være en konkurrence med fine præmier.

Vallensbæk Rådhus - Vallensbæk Kultur- og Borgerhus
Datoer